סימיקול מנת יתר האם מסוכן

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

17/07/2019 | 22:23 | מאת: ליאת

תינוק בן 9 חודשים קיבל מנה של 2.5 מהתרופה סימיקול בטעות, פעם אחת האם זה מסןכן וצריך לנסוע למיון. התנהגותו לא השתנתה, רגוע ונינוח אין תגובה גופנית כמו פריחה. בטלפון למרלם נאמר שזה לא נורא אך אנני מצליחה למצוא לעצמי מקום ומאוד דואגת לכן פונה ליעוץ האם מסוכן ולמרות שנאמר לנו שהכל בסדר לא לסמוך על כך ולהגיע למיון. חשוב לציין כי את המנה היתר הזו קיבל פעם אחת ובמהלך היום לא קיבל בכלל. ממש מפחדת תודה על התשובה מראש

שלום, אם הילד ללא שינוי בהתנהגות או מצוקה כולל שינוי בהרגלי יציאות או מצב הימודינמי אין דאגה. זאת תרופה עם פוטנציאל לא גבוה להרעלה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי