מחסור בלוסטרל מחפשת משהו חלופי

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/07/2019 | 22:03 | מאת: סיגי

אני נוטלת לוסטרל 100מ" ג. כבר חודש,שלא ניתן להשיג את הכדורים בבתי מרקחת של קופות החולים ובפארמים בגלל מחסור.היכן ניתן להשיג את הכדורים?. איך אןכל לדעת אם ומתי תחודש אסםקה. שאלה נוספת : בינתיים משתמש במדהו חלופי שהומלץ : סרטליין אבל אני מרגישה בהחמרה במצבי.יכול להיות שהכדורים החלופיים לא מתאימים? מה כן יכול להתאים? תודה מראש

הפורום לא עוסק בזמינות תכשירים אלא ביעוץ תרופתי

18/07/2019 | 21:53 | מאת: סיגי

אשמח להתיחסות בנוגע לחלק בשאלתי שאינו לגבי זמינות תרופה ושמתייחס לכדור וטיפול חלופי ללוסטרל( חוץ מסרטליין שאתו לקחתי אך חשתי החמרה). המון תודה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי