תרופת פנטסה 4 גרם המיועדת למחלת הקוליטיס

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/07/2019 | 21:22 | מאת: שואל

האם תרופת פנטסה 4 גרם בצורת גרגירים גורמת לטנטון באוזניים עם הזמן ? האם תרופה זו פוגעת בכליות? ניסיתי להתכתב בפורום עם דר מחמוד מחאגנה אך כנאה הפורום לא פעיל אודה לכם על תשובה לשאלתי יום טוב

שלום, אכן צדקת, פנטסה הינה ממשפחת האימנוסלצילטים שעלולה לגרום לטנטון באוזניים. בנוסף פנטסה עלולה להוריד פינוי כלייתי (אבל בפחות מ- 3% מהחולים). PENTASA is an aminosalicylate, and symptoms of salicylate toxicity may be possible, such as: tinnitus,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי