אסיקלוביר שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

22/05/2019 | 15:54 | מאת: הילה

חליתי בשלבקת חוגרת לפני שלושה ימים באיזור המצח. רשמו לי זובירקס 800מג חמש פעמים ביום. זה גורם לי לבחילות והקאות. האם זה הכרחי או אפשר להפסיק. לקחתי פרמין. לא עזר

שלום, כן זה חשוב לקבל את המשטר הטיפולי עד הסוף. יש תרופה אחרת בשם Valtrex שניתנת בתדירות של 2-3 פעמים ביום במקום 5 פעמים ולכן אולי זה עשוי להפחית תופעות לוואי. אגב VALTREX עם ספיגה יותר משופרת לעומת התרופה שאת מקבלת. במקרה הצורך יש להשתמש בתכשירים נוספים לטיפול בבחילות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי