לקיחת ציפרלקס לפני הריון ובמהלכו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

25/04/2019 | 14:04 | מאת: גל

ת 35 ונוטלת ציפרלקס. מעונינת לדעת האם יכולה לקחת ציפרלקס בנסיונות להרות ובכל מהלך ההריון. תןדה

שלום, בטיחות התרופה בנשים בהריון לא נבדקה מספיק ובמיוחד בטריסטר השלישי. אבל, מבחינת טיפול בתרופות ממשפחת ה- SSRI עדיף להשתמש במהלך ההריון בתרופה מאותה משפחה אבל עם פרופיל בטיחותי יותר בשם : Lustral. יש להיוועץ עם הרופא המטפל שלך וגם עם המרכז לייעוץ תרופתי לנשים בהריון באסף הרופא או במשרד הבריאות, לצורך קבלת תשובה מעמידה בנדון, ולגבי טיפול ב- LUSTAL.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי