אסיוול ואלכוהול.

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/04/2019 | 04:42 | מאת: שיר

שלום, אני לוקחת מדי פעם כדור אסיוול של 2 מ"ג למקרי חירום, וכמובן שלא מערבבת עם אלכוהול, אבל אני לא בטוחה כמה זמן בעצם אחרי נטילת הכדור אני צריכה לחכות עד שאני יכולה לשתות משקאות אלכוהולים.

שלום, Oral: Parent: 44 to 48 hours; Desmethyldiazepam: 100 hours (Greenblatt 1989b) לתרופה זמן מחצית חיים יחסית ארוך, ולכן יש להימנע ככל האשפר מהשילוב, ובמקרה ולוקח ביחד יש להימנע מנהיגה או כל פעילות מחייבת ערנות כי השילוב גורם לדיכוי במצב ההכרה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי