שאלה על מרשמים דיגיטליים - אשמח למענה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

27/03/2019 | 12:14 | מאת: יעל

שלום, 1. הבנתי שמרשמים דיגיטליים יופיעו בקופת חולים השאלה אם גם בבתי מרקחת פרטיים שבהסדר? 2. האם מדובר רק במרשם מרופא משפחה או שמא גם מרופא מומחה של קופת חולים ( למשל רופא עיניים, עור נוירולוג)? 3. תרופות ללא מרשם (OTCׂ) לא יקבלו הנחה במחיר כפי שאם אקנה אותם בקופת חולים גם אם אעביר כרטיס? למשל משחת למיסיל שעולה 50 שח אך בקופת חולים 30 שח.? 4.אם תשובתך לשאלה 3 שלילית. אם אגיע עם מרשם מהרופא לגבי תרופת OTC כן אקבל הנחה? תודה רבה ויום נעים

שלום, הפורום עוסק במידע תרופתי על טיפולים ומתן יעוץ לשימוש בתרופות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי