כדורים שגורמים לי לעשות דברים בלילה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

09/03/2019 | 23:28 | מאת: א

שלום. אני סובלת מאינסומניה קשה כבר שנים. לאחרונה אני לוקחת אלטרול, פנרגן ומירטאזפין כדי להירדם. העניין הוא שלאחרונה אני ככל הנראה עושה דברים בלילה שאני לא זוכרת מהם כלום. דברים הולכים לי לאיבוד, לפעמים אני מוצאת דברים זרוקים בבוקר על הרצפה, והכי חמור: לאחרונה קרו לי מקרים שראיתי שיש לי פחות כדורים ממה שהיו אמורים להיות לי, אז אני מניחה שעשיתי איתם משהו בלילה, או לקחתי אותם או זרקתי אותם איפשהו. האם אלטרול ושאר הכדורים יכולים לגרום לדבר כזה? האם יש מה לעשות בקשר לזה? תודה

שלום, אולי אני אתייחס יותר לנושא של השילוב התרופתי אצלך שאולי מסביר את התלונות שיש לך. חשוב לציין ששילוב של פנירגן יחד עם אלטרול עלול לגרום לתופעות לוואי אנטיכולונגיות והגברת העומס האנטיכולנרגי אצלך, דבר אשר עלול לגרום לדליום ופגישעה קוגניטיבית שמסבירה את השינוי במצב ההכרה. אין ספק שבנוסף אלטרול עלול לגרום לתופעות לוואי כמו אשליות, הזיות, וסיוטים. בנוסף לתופעות לוואי לא קלות תחת טיפול בפינרגן. כאשר שתי התרופות עלולות לגרום לתופעות לוואי קשות. ולכן יש לפנות בדחיפות לביקורת רפואית על מנת להעריך מחדש את הטיפול התרופתי.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי