כאבי אוזניים ממושכים/ עצירות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

26/12/2018 | 15:09 | מאת: דרמוקומבין

שלום רב, במשך שנים הנני סובל מכאבי אוזניים ללא ממצא אצל רופא א.א.ג לפני כשנה התחלתי למרוח דרמוקומבין והרי זה פלא זה מפחית לי את כאבי האוזניים ומוריד את הסחרחורות. בנוסף מאז שזוכר את עצמי סובל מעצירות/ טחורים/פיסורה ללא ממצא בבדיקות מקיפות במסגרת הקופה. לפני חודשיים החלטתי למרוח דרמוקומבין בפי הטבעת.והקסם עבד שוב העצירות חלפה כאילו לא סבלתי כל אותם שנים. שאלתי מה יש בדרמוקומבין שנראה שמטיב איתי? מה אני צריך לעשות בכדי להרוג את הטפיל שנמצא בגופי?

שלום, התרופה מכילה : Triamcinolone+Gramicidine+Nystatin+Neomycin כלומר מכילה גם חומר אנטיביוטי+ אנטיפטרייתי, וסטרודים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי