אספירין בהריון והקאות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/12/2018 | 05:53 | מאת: קרן

שלום, אני בשבוע 19 להריון ראשון ומשבוע 16 בערך התחלתי לקחת לפי הוראות הרופא מיקרופירין 100 מ״ג פעם ביום עקב מצב של קרישיות גבולית, אני לוקחת את זה בערך בחצות כל יום ואחרי שעה מתחיל לי ריפלוקס קשה של אוכל שחוזר לפה וצרבות (אמרו לי שזו יכולה להיות תופעת לוואי של הכדור) ואחרי 3-4 שעות בערך אני מקיאה כי זה כבר בלתי נסבל. השאלה שלי היא: האם ההקאה פוגמת איכשהו בהשפעה של הכדור או ש-3-4 שעות מספיקים לכדור הקטן הזה להיספג בדם כבר? מה הזמן שכבר בעצם זה ״בטוח״ להקיא בו אחרי נטילת הכדור? ועוד שאלה - האם יש לך עיצה איך להקל על התופעות האלה בזמן נטילת הכדור? תודה רבה מעריכה מאוד את הסבלנות שלכם.

שלום, אספירין תרופה שנספגת במהירות ותוך שעה הכדור נספג למחזור הדם. על מנת להפחית תופעות אלו ניתן לקחת את התרופה עם אוכל.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי