אדפרין וקרם לילה לפנים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/12/2018 | 17:57 | מאת: אורנה

שלום לך, האם הפשר להשתמש בקרם אדפרין על קרם לחות לפנים? תודה, אורנה

05/12/2018 | 07:57 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, הנחיות היצרן כדלקמן: לפני הטיפול יש לנקות את העור עם מים פושרים וסבון עדין. יש למרוח שכבה דקה של התכשיר פעם ביום, בערב לפני השינה. לאחר הטיפול יש לשטוף ידיים. רצוי להימנע משימוש בו זמנית עם תכשירים לטיפול מקומי בעור כגון: סבונים ומוצרים קוסמטיים בעלי השפעה מייבשת חזקה או תכשירים לשימוש מקומי המכילים ריכוז גבוה של אלכוהול. תרופה זו עלולה לגרום לרגישות מיוחדת עם חשיפה לשמש או לאור UV על כן, המנע מחשיפה לשמש או לאור UV מלכותי ודאג להגנה מתאימה (בגדים ארוכים, כובע, משחות הגנה וכו') יש להימנע ממגע עם העיניים, רקמות ריריות (כגון הפה, תוך האף..)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי