האם זה נובע מהטופיתרים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

15/11/2018 | 00:27 | מאת: ג

שלום ד"ר אודה לעזרתך אני ממש מודאגת התחלתי לקחת כדור טופיתרים לכאבי ראש... ומאז שהתחלתי לקחת האצבעות של הידיים נרדמות לי ואני מרגישה חולמנית. היום (היום השלישי שאני לוקחת) על הבוקר נתקעתי במישהי בכביש רגיל לחלוטין בלי שום סיבה. פשוט עופפתי... זה מהכדור לדעתך?

27/11/2018 | 08:42 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, אכן זה יכול להיות מהתרופה. יש להיזהר ! אם התופעות לא חולפות לפנות לנוירולוג המטפל ולהתייעץ איתו. לפי מאגר המידע UPTODATE ישנם דיווחים על תופעות שציינת : Paresthesia (adolescents & adults: 19% to 51%; children & adolescents: 3% to 12%), fatigue (8% to 15%), drowsiness (adolescents & adults: 6% to 15%), dizziness (adolescents & adults: 6% to 14%), memory impairment (1% to 11%)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי