עזרה לגבי אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

04/12/2016 | 13:27 | מאת: אביב

שלום התחיל לי דקירות באשכים ובפין יחד עם תחושת עקצוץ בגוף בנוסף גרד מידי פעם בטוסיק ובפין שמעידה על דלקת מסויימת בשתן.. דחיפות במתן שתן וקושי נעלמו לאחר שלושה שבועות וטיפול בדוקסילין למשך 10 ימים... חשוב לציין שאני נמצא בחול למשך תקופה ארוכה ואני לא יכול לראות רופא... ברצוני לדעת איזה אנטיביוטיקה יכול לעזור לי.. נשלל מחלות מין גם כן

יש לפנות לרופא המטפל. קשה להמליץ על טיפול אנטיביוטי בלי לדעת את האבחנה המדויקת/הנכונה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי