טיפול לאינסומניה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/09/2018 | 11:04 | מאת: מייקל

אני סובל מבעיות בשינה שזה להתעורר באמצע הלילה ולחזור לישון כמה פעמים ואני גם לוקח מודיקט שזה נראה לי מה שעושה את הבעייה ניסיתי את כל התרופות לשינה לשינה שיש בשוק וכלום לא עזר וגם לרופא שינה אין מה לחזור אז קלמה לילה/תרופות טבעיות יכול לעזור במקרה שלי ? איזה פתרון יש ?

30/09/2018 | 13:25 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, אשמח לעוד פרטים כמו גיל, בעיות בתפקוד כבדי/כלייתי ותרופות כרוניות שאתה מקבל באופן יומי. יש לשמור על היגיינת שינה . להתייעץ עם רופא שינה ולשקןל טיפול Cognitive-behavioral therapy (CBT)

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי