ילד עם תסמונת אלסתרום

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

11/08/2018 | 12:54 | מאת: עלא

ילד בן 5 עם בעיה מורכבת הו שוקל 45 קילו מקבל תרופת ניולפתיל להרגעה מקבל 6 ל7 טיפות בוקר וערב ולא מרגישים שזה עוזר לו לרגיע קל הזמן בוכה ומתעצבן אם אפשר לעלות את הטיפטת עד שיגיע התור לרופה זה עוד חודש אם מותר או אסור חשוב לי תודה

12/08/2018 | 07:58 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום רב, לצערי את לא יכולה להעלות מינון על דעת עצמך. שינוי מינון רק בהתייעצות עם הרופא המטפל אשר מכיר היטב את הילד ואת הרקע הרפואי והתרופתי שלו. יש להמתין לביקור אצל הרופא או להתייעץ טלפונית אתו. בברכה,

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי