תוספת מגנזיום ופרקינסון

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/07/2018 | 06:50 | מאת: מירי

אבי חולה פרקינסון מטופל בדופיקר בנוסף בכדורי אספורג',נורמיטן 25 מ"ג קרטיה,אומפרה,כדורי סידן -ויטה קל,מגה גלופקס ו Q10 100 מ"ג לאחרונה סובל מהתכווצויות איומות בגוף ובפרט ברגל שמאל שאלתי במידה וניתן לו תוספת של כדורי מגנזיום כדי להקל על ההתכווצויות איזה מינון כדאי וכמה פעמים בשבוע לתת והאם אין איטרקציה עם שאר התרופות שמקבל.

29/07/2018 | 13:56 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, אני ממליצה לבדוק רמות מגניזיום בדם לבדוק אם מדובר בחוסר ואם זאת הסיבה להתכווציות .

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי