ויטמין די פג תוקף - לתינוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

28/07/2018 | 21:56 | מאת: טלי

שלום. בתי בת החצי שנה מקבלת מיום היוולדה עפ ההנחיות ויטמין די 2 טיפות של 200. היום במקרה הסתכלתי על פג התוקף של הבקבוק וגיליתי לתדהמתי שפג תוקפו מנובמבר 17 !!!!משמע, כל התקופה היא קיבלה ויטמין די פג תוקף.כמובן שהחל ממחר אני מחליפה לה את הבקבוק אבל רציתי לדעת.. מה המשמעות של לקיחת ויטמין פג תוקף ?

29/07/2018 | 13:44 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, את בטוחה שמדובר בתרופה שפג תוקפה ב2017??? מתי רכשת את התרופה מבית המרקחת? זה לא היה לקראת השחרור?? ניתן לפנות לחברה לברר אם יש צורך בבדיקות מסוימות ולעדכן רופא הילדים.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי