נטילת ציפרלקס בהנקה כך שלא יגיע לתינוק

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/03/2018 | 09:50 | מאת: קרן

שלום! לאחרונה התחלתי ליטול ציפרלקס עקב בעיות חרדה. אני מניקה תינוק בן 5 חודשים. ברצוני לצמצם למינמום את כמות בתרופה שמגיעה לחלב ולכן אני רוצה ליטול את התרופה בערב ולשאוב ולהשמיד את החלב אליו היא תגיע. אני רוצה לדעת מה הזמן הכי אפקטיבי לכך אחרי לקיחת התרופה - כמה שעות אחרי נטילת התרופה עלי לשאוב ולהשמיד את החלב? תודה!

26/03/2018 | 14:20 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, מותר ליטול ציפרלקס בהנקה מלאה. אין צורך לשאוב ולזרוק. מומלץ לעקוב אחרי התינוק - לעקוב אחרי קצב עליה במשקל בטיפת חלב.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי