נטילת אמוקסיקלב במקום אוגמנטין

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

08/03/2018 | 10:41 | מאת: ורה

מזה 3 שבועות אנ (70( סובלת מנפיחות ברגל שמאלית, נטלתי כשבוע צפוויט ומאחר ולא עזר, עשיתי בדיקת דם והרופא אומר שזה מאין שושנה וקיבלתי אוגמנטין. בקו"ח קיבלתי את הגנרית אמוקסיקלב. לדברי הרופא אם לא יעזור בשבוע הבא אצטרך לקבל אנטיביוטיקה לוריד. רציתי לשאול דעתכם להיתנהלות. לכמות התרופות ואם יש לכם השגות.

25/03/2018 | 15:59 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, אוגמנטין הינו טיפול מקובל בצילוליטיס. לפעמים טיפול של 5 ימים אינו מספיק ויש צורך במתן קורס טיפולי ארוך יותר . אם הזיהום חמור ואינו מגיב לטיפול פומי אז לפעמים כן שוקלים מתן טיפול תוך הוריד . החלמה מהירה..

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי