מינון אינטרנול כמוסות לטיפול

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/03/2018 | 13:08 | מאת: יעל

שלום, קיבלתי מרשם לאינטרנול לפי מינון של 2 כדורים ביום אבל לא זכור לי אם נאמר לקחת את שני הכדורים יחד באותו הזמן או פעמיים ביום בפערי שעות אודה להבהרה כיצד ליטול את התרופה בצורה הנכונה ביותר

25/03/2018 | 15:53 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

היי, האם הכוונה ל- איטרנול ? כדורים המכילים חומר פעיל אנטיפיטרייתי בשם ITRACONAZOLE במינון של 100 מ"ג ? המינון נקבע לפי סוג הזיהום. נא לעיין בעלון. מפורט בעלון לצרכן את המינונים השונים לסוגים שונים של זיהומים פטרייתיים. אם נרשם 2 כדורים ביום לרוב הכוונה לפעם ביום.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי