ציפרלקס ואלטרולט

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/10/2015 | 20:21 | מאת: Stranger

שלום, אני לוקחת מזה כחודשיים 10 מג ציפרלקס וקלונקס לפי צורך. כעת הגדילו לי את מינון הציפרלקס ל- 15 מג והוסיפו אלטרולט 10 מג. את שניהם אני לוקחת בערב החל מהיום. אם אני מבינה נכון יש בעיה לקחת את שני הכדורים יחד ויש לשמור כמה שעות הפרש בין שניהם (שעתיים?). האם זה נכון? שאלה נוספת- לשלושת הכדורים מייחסים השפעה מעייפת ולכן אסור לנהוג אחריהם? הבנתי שבשש השעות הראשונות אחרי קלונקס אין לנהוג. מה לגבי שני הכדורים האחרים? אחרי איזה פרק זמן מותר לנהוג? תודה רבה

שלום, התרופה ORLISTAT עלולה להפחית ספיגה של תרפות. אם יש צורך במתן תרופות, יש ליטול אותם לפחות שעתיים לאחר אורליסטט או לפני השינה. ORLISTAT יש ליטול מייד לפני, במהלך או עד שעה לאחר ארוחה שמכילה שומנים. בקשר לציפרלקס ניתן לקחת לפני השינה באופן קבוע (ובכך גם יום למחורת יהיה פחות פגיעה בערנות), ואת ה- ORLISTAT לקחת סביב ארוחות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי