Travamin או cocculin

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

07/10/2015 | 00:40 | מאת: סמי

שלום רב אני בן 82 מחלות: יתר לחץ דם ,מחלת לב איסכמית לאחר צינטור,גלאוקומה (זוית פתוחה) הכל מאוזן בתרופות. אני נוסע לשייט ואני שואל למקרה של בחילות והקאות וכו... מה עדיף ליטול Travamin או משהו על בסיס טבעי כמו cocculin או משהו אחר שאתם מציעים אני מבקש לדעת מה המינון והתדירות וכמה זמן ליטול לפני ההפלגה בתודה מראש

שלום, שימוש ב- Travamin מצריך זהירות במיוחד בחולים עם מחלות לב, או חולים עם גלאוקומה, ולכן עדיף לא להשתמש בהתחשבות במחלות הרקע שיש לך. ניתן לנסות את התכשיר קוקולין, בפורמולציה של כדורי מציצה לפני הנסיעה.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי