אתופן-ציפרלקס ותגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

29/05/2017 | 22:32 | מאת: עומר

שלום אני נוטל ציפרלקס 20מ"ג כשלוש שנים. בימים האחרונים אני סובל מכאבי גב והרופא המליץ על אתופן. לפי העלון של התרופה צריך לדווח על שימוש בתרופות נוגדות דיכאון. האם יש בעיה בשימוש בשתי התרופות יחד?

30/05/2017 | 15:27 | מאת: עומר

אם אפשר בבקשה לפרט גם מה כן אפשר לקחת במצב כזה...

01/06/2017 | 12:52 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

ניתן להשתמש במשחת וולטרן לשימוש חיצוני מקומי על הגב כל עוד אין רגישות

01/06/2017 | 12:52 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

אין איסור מוחלט לקחת את שתי התרופות בוזמנית אומנם קיימת התנגשות בין שתי התרופות שהשילוב עלול להוריד יעילות ציפרלקס ולהעלות את הסיכוי לדמם . במידה ומדובר בתקופה קצרה של טיפול בETOPAN יש לעקוב אחרי סימני דמם וגם לעקוב אחרי מצב נפשי...

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי