תופעות לוואי נמשכות גם לאחר נטילת התרופה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

02/04/2017 | 09:47 | מאת: רונן

שלום. בן 31, לפני שנתיים לקחתי את התרופה ixel במשך חודשיים. הפסקתי אותה מכיוון שחוויתי תופעות לוואי לא נעימות כמו כאבי אשכים ובעיקר אי הנאה מיחסי מין. כשלקחתי את התרופה לא היה לי תחושה באיבר המין, גם בחדירה וגם באורגזמה (גם כשהייתי מאונן) . הבעיה היא שגם אחרי שנתיים כשאני לא לוקח שום תרופה, אני עדיין מרגיש את אותן תחושות. יש לציין שאני בן אדם עם תאבון מיני מאוד גדול וגם בתקופות שהייתי בדיכאון תמיד נהנתי ממין והדכאון בחיים לא הפריע. התופעות שיש לי עכשיו הן בדיוק אותו דבר כמו בתקופה שלקחתי את הכדור. אין לי כמעט תחושה באיבר המין והכאבי אשכים נמשכים. יכול להיות שזה בגלל שהפסקתי לקחת את הכדור אחרי חודשיים מיידית ולא בצורה מסודרת? זה ישאר ככה לצמיתות? יכול להיות שאני צריך לקחת את אותו כדור שוב כדי שהכל יחזור לקדמותו? אני מרגיש מאוד מתוסכל וחסר אונים. הטטוסטרון שלי תקין לאחר בדיקה שעשיתי. אשמח לעצה! תודה רבה

שלום, יש לציין שהטיפול בתרופה-IXEL עלול לגרום לירידה בחשק מיני ביותר מ- 2% מנוטלי התרופה. יש להיוועץ עם הרופא המטפל ולשקול את כל הטיפולים מחדש.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי