מינון של קספו

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

18/05/2015 | 08:47 | מאת: שי

לאחרונה התחלתי לקחת קספו בשל דלקת בברכיים. רציתי לדעת מה המינון המומלץ (אין לי את האריזה שעליה כתוב את ההנחיות) ולמשך כמה ימים (נראה לי שזה היה ל-10 ימים אבל לא בטוח) תודה רבה

שלום, קספו נועד לטיפול קצר טווח בכאבים בדרגה קלה-בינונית המלווים בדלקת.או לטיפול לכאבי גב, או לטיפול בתסמיני כאבים ודלקת באוסטיאוארטריטיס ודלקות פרקים. המינון לטיפול בכאב אקוטי הינו 8-16 מ"ג/ליום מחולק ל-2-3 מנות. (אין לעבור מעבר למינון של 16 מ"ג ליום).

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי