ייתכן רגישות לטיפות עיניים קוסופט(ללחץ תוך עיני)

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

30/10/2014 | 10:57 | מאת: מרגו

באותו שבוע שהתחלתי לקבל את טיפות העיניים, קרה לי משהו,אני עדיין לא בטוחה שיש קשר אך זה נבדק, זה התחיל בכאבי גב נוראיים, כעבור חודש וחצי הם אמנם פחתו אך עד היום יש לי קוצר נשימה, אחת לחצי שעה אני מרגישה מין זבנג פתאומי בגב שגורם לי להוציא צעקה, לא יכולה לנשום עד הסוף, אולי זה צירוף מקרים ,כמובן שאינני יכולה לדעת

לפי התיאור שלך לא נראה שהקוסופט הוא הסיבה לתופעות שאת מתארת. לדעתי, עדיף לבדוק סיבות אחרות בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי