וירוס בקיבה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

24/08/2014 | 02:34 | מאת: בדוי

היי אני בן 20 והייתי אצל רופאים ועשיתי כמה בדיקות ואמרו לי שיש לי וריוס חזק בקיבה .. הרואפת משפחה נתנה לי כדורים אומפרדקס 20 (1/2 כדורים ביום במשך 30 ימים) קארין 250 (2 כדורים ביום במשך 14 ימים) מוקסויט פורטה 500 (2 כדורים ביום במשך 14 ימים) האם זה מסוכן לקחת כל כך הרבה כדורים ביום ?? 2. הכדור של מוקסיויט גדול וקשה לי לבלוע אותו .. האם אפשר לפתוח אותו ולבלוע בחלקים ?? 3. הרופאים אמרו לי שאין לי בעיה בגרון, אבל בכל זאת נתנו לי את המוקסיוט .. האם זה עדיין רלונטי לקחת ?? אני חושש מכל הכדורים האלה

שלום, א- מה שיש לך זה לא וירוס אלא חיידק שנקרא הילקובקטר פילורי ב- זה לא מסוכן לקחת את הכדורים האלה. מדובר בשילוב מקובל לטיפול בחיידק זה ג- לגבי הקפסולה אם אתה לא מצליח לבלוע אז ניתן לבקש תרחיף של מוקסיפן או שתפתח את הקפסולה ותפזר את התכולה שלה במיץ פירות או מים ולשתות את כל הכמות. ד- המינון שרשמת לגבי אומפרדקס הוא כדור אחד פעמיים ביום? אם זה כך אז בסדר. אם התכוונת חצי כדור אז המינון לא נכון וגם אסור לחצות כדור של אומפרדקס בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי