פלוקנול 150 מ"ג

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

10/08/2014 | 02:49 | מאת: טליה

בהמשך לשאלתי מדובר בכדור פלוקנול 150 מ"ג. ואני בת 65. האם כאבי הבטן שאני חשה כעט יכולים לנבוע מכך שלקחתי לפני חודשיים כדור פלוקנול? עשיתי בדיקה ואין לי קנדידה בצואה. ובלשון אינני יודעת מה סוג הקנדידה, בקופת חולים בודקים רק אם יש קנדידה.

שלום, כאבי בטן הן תופעת לוואי נפוצה של הטיפול בפלוקנול (חומר פעיל פלוקונאזול) אז ייתכן מאד שהתרופה גרמה לכאבי בטן. אך אם הפסקת את התרופה כבר זמן ממושך אז מומלץ לברר סיבות נוספות לכאבי הבטן. בברכה אליאס

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי