תרופת הערבה-בהול מאוד

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/08/2007 | 23:24 | מאת: יונת

ד.נ. שלום ברצוני לקבל מידע כללי על תרופת הערבה זו תרופה לראומטיס ארטריטיס הייתי רוצה מידע כללי וגם היכן באתר אינטרנט אני יכולה לקבל מידע בעברית בלבד רק בעברית אני רוצה מידע על התרופה אודה על תשובה אלי לאימל

06/08/2007 | 00:06 | מאת: ד"ר איל שורצברג

יונת ערב טוב, כמדיניות אין אנו חוזרים למייל של השואל אלא מחזירים תשובה בפורום זה. אני מפנה אותך לאתר משרד הבריאות הישראלי, יש שם פירוט על התרופה כולל העלון לצרכן שתוכלי לעיין בו, למידע נוסף תוכלי לפנות לרופא המטפל או לשאול אותנו שאלות ספציפיות. http://www.health.gov.il/units/pharmacy/trufot/PerutTrufa.asp?Reg_Number=121%2078%2030132%2000&safa=h תעתיקי את הכתובת המצורפת בתקווה שייקח אותך לאתר בכל מקרה אם לא הצלחת כנסי למאגר התרופות של משרד הבריאות ותקישי ARAVA. בברכה, איל

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי