אנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

12/06/2014 | 19:22 | מאת: נוי

שלום רב מה שלומיכם ממש אודה ליעוץ מיום שני בבוקר עם כאבי גרון הלכתי לאף אוזן גרון ראה משהו קטן טוען שזה לא רציני נתן לי זינט 500 עקב רגישות לפנצילין ולקח גם משטח גרון התחלתי ביום שני בערב כדור אחד שלישי 2 כדורים ביום רביעי קמתי ושילשלתי פעמיים הייתי אצל רופאת משפחה שבדקה ןאמרה שאומנם הלוע אדום אבל אין מוגלה וזה ויראלי אבל החליפה לי לזטו 250 2 כדורים פעם ביום לשלוש ימים לקחתי אתמול בערב במקום הזינט והרגשתי חולשה נוראית עם כאבי בטן תחתונה שיכול להיות גם בגלל ביוץ אבל חולשה כן בנתיים הכטבי גרון הופסקו יש לי רק שיעול והרגשה של שפעת המשטח יצא שלילי דיברתי עם הרואפאה אמרה להפסיק האם לא קןרה כלום מזה שאני מפסיקה ממש אודה לתשובה

שלום נוי , לא יקרה כלום מזה שאת מפסיקה את הטיפול לפי המלצת הרופאה , בברכה

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי