תרופה ארקוקסיה

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

05/08/2007 | 23:08 | מאת: דניאל

אני לוקחת תרופות נגד לחץ דם"נורמיטן12.5 מ"ג ,מיקרופרין75 מ"ג,סימבקור 10מ"ג, 1כדור סלופה(ברזל),1 בביטקס,60 מ"ג אלטרוקסין ביום. בזמן האחרון אני סובלת מכאבי פרקים בשורש כף היד,בירך,ובברך. האורטופד נתן לי תרופה בשם "ארקוקסיה" 90מ"ג ביום. קראתי שלמי שיש בעיית לחץ דם, וכולסטרול גבוה, אסור לו לקחת כדור זה. האם זה נכון?

דניאל שלום, תרשי לי קודם לשאול אותך שאלה: איפה קראת את המידע הזה? התרופה אינה אסורה לשימוש בחולים שיש להם לחץ דם גבוהה או כולסטרול גבוהה. בברכה אליאס

05/10/2007 | 10:53 | מאת: דן

האם יש לזה השפעה הלבידו

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי