לכל הגולשים: נא לא להתיחס ל-RON הוא לא רופא

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/11/2000 | 09:10 | מאת: יגאל

הוא לא מוסמך לענות על שאלות כאן

22/11/2000 | 22:07 | מאת: RON

שלום לך ד"ר יגאל מי שם אותך להחליט האם אני רופא ?? האם שמך יגאל???? כנראה שהדברים אשר אותם אני מביע כאן כנראה לא כל כך נעימים לך יגאל יקירי התחלפו הזמנים הגיעו ימים חדשים ימי הקדמה ואתם הטיפולים האלטרניבים ימי ההי טק הנושקים בדלתותינו הביאו עימם פתרונות חדשים ומקוריים

23/11/2000 | 11:23 | מאת: יגאל

ל-RON אני לא ד"ר ולא מתיימר להיות, מה שרציתי הוא להעיר את תשומת ליבם של הגולשים שאתה לא מוסמך לתת כאן תשובות לשאלות הגולשים שחלקם אני מניח סובלים וחרדים למצבם ורוצים לקבל תשובה מימנה מגורם מוסמך. RON כתב/ה: > > שלום לך ד"ר יגאל > מי שם אותך להחליט האם אני רופא ?? > האם שמך יגאל???? > כנראה שהדברים אשר אותם אני מביע כאן כנראה לא כל כך נעימים לך > יגאל יקירי התחלפו הזמנים הגיעו ימים חדשים ימי הקדמה ואתם > הטיפולים האלטרניבים > ימי ההי טק הנושקים בדלתותינו הביאו עימם פתרונות חדשים ומקוריים >

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר