כאבים לאחר ניתוח פרוסטטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

01/11/2000 | 09:31 | מאת: מירי

שלום! ידיד שלי עבר לפני כשלושה חודשים ניתוח פרוסטטה (בלי פתיחת בטן) ומאז הוא סובל כאבים קשים בזמן מתן שתן (דקירות חזקות בקצה הפין). יש לציין שאינו סובל יותר מעצירת השתן אבל הדקירות משגעות אותו והוא אינו מוצא מנוח. יש גם לציין שהוא אינו שולט במתן השתן כלומר אינו יכול להתאפק וחייב מייד עם ההרגשה להתרוקן ולא חשוב היכן הוא נמצא. מחכה בקוצר רוח לתשובה.

02/11/2000 | 23:43 | מאת: חולה שעבר טיפול בחום ומרוצה

חבל שהוא לא עבר טיפול בחום

03/11/2000 | 12:44 | מאת: מירי

מה זה טיפול בחום? ואיך אפשר בכל זאת לעזור לבן אדם (תכלס) מה אתה ממליץ להקלת הכאבים על כך לא קיבלתי תשובה אנא חזור אלי בהקדם.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר