בדיקות בעקבות נטילת גלוקומין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

05/06/2000 | 19:25 | מאת: עודד

מזה כ-10 חדשים אני נוטל גלוקומין (850 מ"ג X 2 ).בדף ההנחיות לתרופה יש התיחסות להשפעתה האפשרית על תפקוד הכליות.איזה סוג של בדיקות עלי לבקש מרופא המשפחה בהתיחסות לנושא זה ?

05/06/2000 | 22:12 | מאת: ד"ר איתי ורדי

למר עודד שלום רב: מדובר בתיפקודי כליות! רופא המשפחה אמור לדעת את הבדיקות הדרושות כאשר מקבלים טיפול כרוני בתרופות כלשהן. כדאי שתפנה אליו!

06/06/2000 | 13:44 | מאת: עודד

ראשית - תודה פניתי אליך משום שציפיתי שהיוזמה תבוא מהרופא ! כמה מהחולים מקדישים זמן לעיין בדף ההנחיות המצורף לתרופות ?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר