לייזר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

28/01/2009 | 20:47 | מאת: דגן

לאחר שיחות עם זוגתי, אני מעוניין לעבור הסרת שיער חלקית בלייזר באיזור החלציים. ברצוני לדעת האם הסרת שיער באיזור זה יכולה להוות סיכון כלשהו מבחינת פריון עתידי. תודה מראש. דגן.

29/01/2009 | 15:09 | מאת: ליאור

על מנת לקבוע טיפול מתאים, יש צורך באבחון מקצועי ואמין. זהו השלב הראשון והחשוב ביותר שכן לא כל אדם מתאים לעבור טיפול הסרת שיער בלייזר. מניסיון אישי בכללית אסתטיקה מבצעים מיון קפדני, שבסיומו מתקבלים לטיפול רק אלה המתאימים לו. האבחון והמיון נעשה על ידי צוות רפואי מיומן ומקצועי המתאים למטופל גם את שיטת הטיפול. ושוב, בכללית אסתטיקה, בניגוד למכונים שקיימים, יפגש איתך רופא עור כבר בייעוץ הראשוני, לעומת, יועץ יופי (איש שיווק שייתכן וייעץ לך יעוץ לא מקצועי ומהימן. העור שלנו הוא לא משחק וגם לא המקום לחסוך בו. מכאן שצריך ללכת על הטובים ביותר. בהצלחה בכל דרך בה תבחר. בכל מקרה, כשהתוצאות טובות זה תענוג לבת זוגך ולך - מניסיון.

02/02/2009 | 11:14 | מאת: אביתר

מנסיוני האישי, אני יכול להמליץ לך על מקומות כי ניסיתי שניים. האחרון שעשיתי בו היה פרופורציה ושם נתנו לי אבחון מקצועי לגבי צבע השערה שלי והאם הטיפול מתאים לי, ואכן השיער הוסר לחלוטין, ללא צמיחה נוספת.

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר