כאב באשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

19/12/2008 | 22:35 | מאת: אסי

לאחרונה אני מרגיש כאבים באשך שמאל הכאב לא חזק אבל מציק וגורם לי לפחדים. כשאני לוחץ עם האצבע על האשך אני מרגיש בכאב חזק יותר יש סיבה לחשוש?

24/12/2008 | 18:05 | מאת: עומרי

שלום, אני סובל מאותה בעיה כמו של אסי (תגובה למעלה), יש לי כאבים שהופיעו אתמול באשך שמאל, כאבים לא חדים, כאב חלש ומציק, אבל כשנוגעים באיזור הכאב נעשה חד וחזק יותר. זה מלחיץ, במיוחד עצם היותי בן 16. אני לא יודע אם זה היה שם לפני או לא.. אבל אני מרגיש מעין גולה קטנה באיזור הכואב.. אני מתבייש לגשת לרופא ולא יודע מה לעשות. מה לעשות?

27/09/2023 | 19:10 | מאת: נשוי

גם לי יש את זה ואבחנו לי "וריקוצלה" זה בעצם דליות כלומר שהורידים מתנפחים. אין מה להלחץ מיזה. מטפלים בזה בד"כ ע"י ניתוח רק לאחר ששנתיים אין הריון (ומנסים כמובן), כי רק בגלל כאבים לא מנתחים. אני התחלתי טיפול טבעי- ארג'י פלוס של פוראוור. מקווה שזה יעזור... אבל אין מה להלחץ...

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר