בדיקה חדשה לפרוסטטה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

17/12/2008 | 18:41 | מאת: איציק

ד"ר שלום שמעתי על בדיקה אבחנתית חדשה לפרוסטטה שיכולה להמנוע בצוע ביופסיה. הבדיקה נקראת p.c.a. 3 כנראה מתבצעת בבית חולים הדסה .מה ידוע על הבדיקה הזאת ומה מידת אמינותה. תודה על תשובה מהירה .

25/01/2009 | 12:31 | מאת: ליזט

בעלי בן 67 סובל מאוד מעייפות מכאבי ראש. זה בגלל שהוא לא ישן טוב כל לילה הוא קם לפחות כל חצי שעה שירותים . פנינו לאופא הוא קיבל כל מיני כפסולות ושום דבר לא עוזר הוא ממשיך לקום כל חצי שעה לכן הוא סובל מאוד רצינו לדעת האם יש איזה תרופה שיכולה לעזור לבעלי מהמצב הנורא הזה האם יש איזה בדיקה מיוחדת יכולה להבחין מה היא הבעיה מודה לכם מראש ומחכה לתשובה ליזט

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר