שטף דם בפין דחוף דחוף !!

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

26/11/2008 | 14:25 | מאת: דניאל

שלום! לפני כ-5 ימים בשעת קיום יחסי המין עם אישתי . הרגשתי מעין מתיחה/כיפוף ונשמע קול של מעין שבירה כמו "קנאק" . כאב לי רק כשנגעתי באזור שורש הפין. היום קיימתי יחסים שוב ואז הרגשתי מעין צריבה אבל המשכתי כרגיל והכל היה בסדר ואז לאחר מכן בגלל כאבים הסתכלתי על איבר המין וראיתי שטף דם פנימי בצבע בורדו שנמשך משורש האיבר כלפי מעלה. מעין כתם כזה מה זה יכול להיות? והאם יש צורך להיבדק ע"י אורולוג

האמת שבמצב הזה היה צורך מיידית לפנותת למיון כדי לעצור את שטף הדם אולי אפילו בניתוח אני מקווה שזה לא התפשוט לך והסדק הוא קטן מה קורה?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר