האם ייתכן הריון? חשובה לי תשובה מהירה כדי למנוע

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

22/11/2008 | 09:45 | מאת: ש

חבר שלי גמר לי על הגב, כאשר קמתי הבחנתי שחלק מהזרע הגיע סמוך לנרתיק, אך היות והייתי ביום השישי (ובד"כ האחרון) לוסת שלי, הייתי עם טמפון...האם יש סיכוי שאכנס להריון ? אני חוששת שכשהוצאתי את הטמפון ושטפתי אולי זרע נכנס? האם בכלל זרע חי במגע עם אוויר? אודה להתייחוסתכם בהקדם על מנת שאקח פוסטירון במידה וישנו סיכוי כלשהו?

22/11/2008 | 15:13 | מאת: ש

זו שוב ש' בהמשך לשאלותיי, כמה זמן חי הזרע בגוף האישה ?? יש לי מחזור שמתאפיין לכל המאוחר ב- 28 ימים, לעיתים פחות.. באם הזרע חי שלושה ארבעה ימים... ייתכן והזרע לא יגיע עד לקבלת הביוץ. אנא סייע לי, איני מעוניינת בהתערבות הורמנלית.. אך אם ישנו סיכוי ולו הקטן ביותר ארצה למנוע אותו ע"י נטילת פוסטינור.. תודה!

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר