ממש מודאג לא יודע מה לעשות?..

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

19/11/2008 | 00:13 | מאת: ניסים

לד'ר שלום רב, לאחרונה שמתי לב שבפין שלי יש כמו מעין חתיכת עור ונמצא בה חור. החור לא הולך כלפי הבפנים של הפין, זאת אומרת שאם תופסים את העור ומושכים אותו החור עובר באמצע כאילו לקחו מחט והכניסו החור לא ממש בפנים של העור זה ממש קטן . יש לציין שאני מאוד מודאג ואני חושש כי יש לי בעיה, היה לי התנסות עם אישה והיה מין אבל לקח לי הרבה זמן להגיע לזקפה מלאה. לאחרונה אני מרגיש חוסר בטחון עם נשים משום שהייתה לי עוד התנסות ופשוט לא עמד לי, אני מפחד שזה קשור אכשיהו "לחור" או שפשוט יש לי עוד בעיה , אני ממש צעיר אני בן 16 וממש מודאג אשמח עם תוכל לענות לי בהקדם מה עליי לעשות. בתודה מראש ניסים.

מה שברור ניסים - שהכי קל זה אם תקפוץ אלינו באחת המרפאות של ימי ראשון ונבדוק אותך ונסיר את הדאגות מלבך

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר