דוקטור בבקשה תענה לי, הודעה שניה כבר, בבקשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

18/11/2008 | 09:28 | מאת: טל

אני בן 25 יש לי פין ממש קטן בזיקפה הוא באורך 6 ס"מ והוא גם לא עבה אני ממש נמצא במצב לא נעים כול פעם שאני עם אישה ואני מתבייש באיבר מין שלי רציתי לקבל המלצה על טיפול שבאמת יכול לעזור לי להגדיל את איבר המין נמאס לי להסתובב עם ההרגשה שיש לי הכי קטן ! אני גם רוצה להרגיש גבר אנא דוקטור תמליץ לי על טיפול שאוכל לדעת שגם אני "מצויד" איזה טיפול אתה ממליץ לי והאם אני יכול ליצור איתך קשר לקבלת יעוץ באופן ישיר ? תודה מראש טל

אל בן כמה אתה איש.

22/11/2008 | 04:53 | מאת: טל

"אל בן כמה אתה איש. "אם השאלה בן כמה אז 25 מה זה רלוונטי לשאלה ?

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר