בעיה בזיקפה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

17/11/2008 | 13:09 | מאת: דן

שלום רב. אני בן 21 ולוקח פרופסיה ושמתי לב שלאחרונה יש לי בעיה בזיקפה כלומר שאיבר המין לא נעשה הכי "קשה" בסוף. לאחר התיעצות פה באתר עם רופא עור אפסיק לקחת פרופסיה לחודשים הבאים לראות אם יש שינוי אבל רציתי לדעת בכל זאת מה יכול להיות הגורם מלבד פרופסיה לבעיות בזיקפה בגיל צעיר כמו שלי?, והאם יש מה לעשות בנידון? (כמובן שאני לא רוצה ולפי דעתי לא צריך לקחת כדורים כמו ויאגרה בגיל כזה, רק המחשבה על זה עושה לי רע..) אשמח אם תענה לי בהקדם תודה רבה ויום טוב

25/11/2008 | 17:03 | מאת: דן

שלום רב. אני בן 21 ולוקח פרופסיה ושמתי לב שלאחרונה יש לי בעיה בזיקפה כלומר שאיבר המין לא נעשה הכי "קשה" בסוף. לאחר התיעצות פה באתר עם רופא עור אפסיק לקחת פרופסיה לחודשים הבאים לראות אם יש שינוי אבל רציתי לדעת בכל זאת מה יכול להיות הגורם מלבד פרופסיה לבעיות בזיקפה בגיל צעיר כמו שלי?, והאם יש מה לעשות בנידון? (כמובן שאני לא רוצה ולפי דעתי לא צריך לקחת כדורים כמו ויאגרה בגיל כזה, רק המחשבה על זה עושה לי רע..) אשמח אם תענה לי בהקדם תודה רבה ויום טוב

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר