בעיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

14/11/2008 | 00:18 | מאת: נ

ד"ר שלום. יש בעיה רצינית בקיבה שניגרמה מטיפול בדוקסילין שנידבק וגרם לכאבים שאומנם נירגעים אבל לא נעלמים.הופסק הטיפול באמצע ולאחר זמן רב של מנוחה אני חוזר בהוראת רופא לנסות לטפל בציפרודקס,אבל זה קורע את הבטן שסורפת וגורמת לכאבים כבר בתחילת הטיפול בדיוק במקום שנידבק בזמנו הדוקסילין.בטיפול שעבר בציפרודקס,לפני מקרה הדוקסילין,לא היתה שום בעיה.השאלה שלי היא מה עושים?איך ממשיכים לטפל בלי לפגוע בבטן.לוקח לי חודשים של דיאטה מוקפדת כדי לחזור למצב טוב,ואז מאכל אחד לא נכון משמיד עבודה של חודשים.והאנטיביוטיקה הזאת מאוד חזקה,אחרי 10 ימים מי יודע איזה נזק יגרם.האם אין בכלל ציפרודקס בקפסולות?איזה אפשרות אחרת יש כדי לקבל את הטיפול הזה למי שיש בעיה בבטן(אומפרדקס צריך לקחת 4 שעות לפני וזה לא פוטר את הבעיה)אנטיביוטיקה בקפסולה שלקחתי בעבר לא עשתה בעיה,אבל אני לא מוצא שום דבר דומה לציפרודקס בקפסולה.תודה

אבל מה הקשר בדיוק לאורולוגיה אחי

15/11/2008 | 23:23 | מאת: נ

זה טיפול עם ציפרודקס בבעיה אורולוגית.השאלה היא איך מבצעים את הטיפול האורולוגי הזה כשיש בעיה כזו בבטן?ושאלה שניה.ניגרמות תופעות לוואי של כאבים בפירקי כפות הידיים והרגליים ומידי פעם חסימה במערכת הנשימה עם חירחורים בריאות.האם חייבים להפסיק את הטיפול ואיזה נזק זה יכול לגרום?תודה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר