מתן זרע בצורה קשה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

12/11/2008 | 19:16 | מאת: ......

שלום ד"ר . אני בן 26 ובגיל 15 עברתי ניתוח לתיקון וריקוצלה כיום לאחר קיום יחסי מין או אוננות אני מרגיש שיוצא לי כמות מועטה של זרע אך שאר הנוזל נישאר באיבר המין ואני מרגיש שהוא יוצא עם מתן השתן שלאחר המישגל . בירצוני לדעת כמה דברים 1.מה יכולה להיות הסיבה למצב הנ"ל 2.האים הניתוח שעברתי בעבר יכול להשפיע על המצב הקיים 3.האים זה מצב נורמאלי 4.כיצד אפשר לטפל בבעיה מסוג זה תודה .

קודם כל פיתרון מיידי לשאלה תתן בדיקת הזרע שאותה אתה צריך לעשות אם יש זרם חלש של הזרע - צריך לבדוק אם יש גם זרם חלש של השתן. אז הבעייה היא בשופכה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר