שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

09/11/2008 | 16:59 | מאת: משה

שלום ד"ר, לפני שנתיים וחצי בוצע אצלי tessa מוצלחת במסגרת של טיפולי הפרייה מוצלחים. כיום לקראת סדרה חדשה של טיפולים אני אצטרך לעשות שוב tessa האם יכול לקרות מצב שלא יהיה הפעם זרע ? לפני שלוש שנים עברתי ניתוח לוריקוצלה.אך ללא שיפור. אודה לך על תשובתך .

סביר שאם הלכו לכייון של TESA אין בכלל לחשוב שהניתוח של הוריקוצלה היה עוזר לך בכל מקרה - צריך לזכור שבניתוח TESA כל פעם "נוגסים" חתיכה מהאשך וזה כמובן לא בריא לאשך - ובאיזה שהוא זמן האשך הספציפי יחדל לתפקד

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר