דלקת חוזרת בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

09/11/2008 | 00:00 | מאת: אליעזר

שלום רב, אני בן 92 (תשעים ושתיים), בריא בד"כ ולאחרונה אני סובל מדלקת בשתן אשר מסרבת לחלוף (וגם אם היא חולפת היא חוזרת כעבור זמן קצר). לקחתי מספר פעמים אנטיביוטיקה בהוראת הרופא אולם היא לא חיסלה את החיידק. אותי - לעומת זאת - האנטיביוטיקה מאוד מאוד מחלישה ואני די חסר אונים. שאלתי היא - מה ניתן לעשות כדי לחסל את החיידק ולמנוע ממנו לחזור מלבד אנטיביוטיקה? אציין שאני שותה המון מים ומיץ חמוציות. האם כדאי לקחת כדורים אשר יקטינו את גודל הערמונית? אשמח לקבל כל פתרון אפשרי!!! תודה רבה.

למה אתה לוקח בכלל טיפול אנטיביוטי לפעמים אפשר לחיות בשלום עם החיידקים - וזה עדיף על לקיחת אנטיביוטיקה. לאחר האנטיביוטיקה - תבצע תרבית שתן ותביא את התשובה

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר