דלקת בערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

06/11/2008 | 19:15 | מאת: גל

לאחר טיפול של חודש עם אפלודקס ושבועיים עם דוקסילין חשתי טוב.לאחר שהפסקתי את הדוקסילין והמשכתי עוד שבוע עם האפלודקס -הכאבים והרגישות חזרו לקדמותם. האורולוג טוען שאנטיביוטיקה לא תעזור ושאם אקח שוב תהייה הטבה אבל זה יחזור כי הערמונית עם בצרת ורגישה.לבסוף הוא החליט לתת לי דוקסילין 15 כדורים לשבועיים(כדור ביום)ואפלודקס לחודש כדור ביום. כל בדיקותי תקינות האם המינון שהוא נתן לי לא נמוך מדי? לפני כן לקחתי מינון כפול בשני התרופות הנ"ל.אני חושש שמינון זה לא יעזור ואולי דווקה עכשיו צריך טיפול יותר אגרסיבי למנוע מהדלקת להפוך לכרונית.מה לעשות?

במקרה הזה אתה הוא הצודק אנטיביוטיקה צצריכה להינתן לזמן ממושך מאוד

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר