שבר באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

04/11/2008 | 01:09 | מאת: משה

שלום ד"ר לפני כמה חודשים העליתי הודעה על חשש מ"שבר" באיבר המין, בעת קיום יחסים עם זיקפה מלאה, שליש חלקו העליון של הפין התקפל כלפי הגוף עם השמעת "קליק", ללא תחושת כאב מיוחדת וללא איבוד זיקפה, פניתי לאורולוג ששלח אותי למיון בו נבדקתי ע"י כירורג ואורולוג שקבעו שהכל תקין. עם זאת, כעת, כארבעה חודשים אחרי, אני מזהה נטייה קלה של הפין בעת זיקפה כלפי הגוף באותו מקום, שלדעתי לא הייתה שם קודם. האם יש צורך ללכת לאורולוג שוב או שיתכן שנותרה צלקת ואצטרך ללמוד להסתדר איתה או שישנה אפשרות שתסתדר מעצמה, הדבר מפריע לי לעיתים כיוון שאני חושש שבגלל הזוית הקלה, בעת קיום יחסים, יש מצב שכל לחץ קל גורם לקיפול שוב... תודה משה.

תמיד האופציה ללכת לרופא אורולוג שמורה לך ומועדפת על דאגות ולחץ

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר