ד"ר שלום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

03/11/2008 | 17:45 | מאת: יחיאל

שלום, אני רוצה לדעת מאיזה איזור בפין מרגישים את תחושת האורגזמה בזמן פליטת הזרע, אני עברתי חבלה בפין ואני מרגיש גירוי מיני בזמן האוננות אבל כאשר הזרע נפלט אז אין תחושה. מה יכולה להיות הבעיה ומאיפה אני אמור לחוש את האורגזמה? תודה רבה

כשהזרע נפלט לא אמורה להיות תחושה בסוף הפין אלא תחושה כוללת של אורגזמה. לא במקום מסויים. לעיתים זה ילווה דווקא בתחושת כאב מסוימת באיזור הגניטליה - גם זה ללא מיקום מדוייק ומוגדר

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר