קרע בפין?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה ופריון הגבר

03/11/2008 | 05:35 | מאת: רני

ד"ר שלום לפני כחמש שנים במהלך קיום יחסי מין כשהאישה יושבת מעל הרגשתי מעין קנקים חוזרים בפין ולא יחסתי במהלך המשגל חשיבות לדבר מאחר ולא רציתי להפריע למהלך, מייד לאחר המשגל הרגשתי כאב וחום באשכים אשר ליווה אותי כמה ימים, בחודשים לאחר מכן היה לי קשה מאוד להגיע לזקפה והדבר השתפר עם הזמן אך מעולם לא חזר לקדמותו וכיום יש לי לעיתים קושי בלהגיע לזקפה אשר נובע לדעתי מחוסר תחושה. קצה הפין קיבל צבע קצת חיוור. מה קרה לי? האם ניתן לטפל חרף הזמן שעבר או לשכוח ולהתמודד? תודה מקרב לב

06/11/2008 | 12:04 | מאת: דר רן לי

זה באמת קורה במצבים שאתה מתאר אחרי כל כך הרבה זמן סיכוי לטיפול בלתי אפשרי אבל אפשרי חיזוק על ידי טיפול תרופתי

07/11/2008 | 15:59 | מאת: רן

טיפול תרופתי לזקפה? לאיז רופא אני אמור ללכת אורולוג או מומחה אחר? רן

מנהל פורום אורולוגיה ופריון הגבר